Inca de la inceput, procesele desfasurate in cadrul societatii noastre s-au bazat pe o serie de reguli si proceduri elaborate pentru a asigura un nivel inalt al calitatii pentru lucrarile noastre.

In present suntem atestati de catre ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) si certificati de catre S.C. SRAC CERT S.R.L. (SRAC) prin incheierea Contractului de Certificare a sistemului de management integrat calitate – mediu conform standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004.

------------------------------------------------------------------------------------------Atestat tip B “Proiectare si executare de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane, la tensiunea nominala de 0,4kV”;
Atestat tip C1A “Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV÷20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV”;
Atestat tip C2A “Executare de linii electrice, aeriene sau subterane,  cu tensiuni nominale de 0,4kV÷20kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV”.

------------------------------------------------------------------------------------------

Atestat tip C2B “Executare de linii electrice, aeriene sau subterane,  cu tensiuni nominale de 0,4kV÷110kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV”.

------------------------------------------------------------------------------------------Atestat tip A “Incercari de echipamente si instalatii electrice”;
Atestat tip C1B “Proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4kV÷110kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV”
Atestat tip E1 “Proiectare de statii electrice si de instalatii apartinand partii electrice a centralelor";
Atestat tip E2 “Executare de statii electrice si lucrari pe partea electrica a centralelor"
.

------------------------------------------------------------------------------------------

DECALRATII DE POLITICA INTERNA IN DOMENIUL CALITATII, MEDIULUI SI SSM

ATESTARI SI CERTIFICARI MANAGEMENTUL CALITATII SI MEDIULUI   

...


© 2010 Web Design by Marius Popescu